Kymin Huvila

Tulostettava sivu

 

Häät, syntymäpäivät vai perhejuhla tulossa? Paikka yritystilaisuudelle, kokoukselle tai perinteiselle saunaillalle haussa? Kymin Huvila Kouvolassa huokuu kiinnostusta ja mystiikkaa.

Entisenä Kymin edustustilana tunnettu Huvila sijaitsee Kymintehtaan läheisyydessä Kuusankoskella, Kouvolassa. Pitkään Huvila oli ainoastaan yhtiön ylimpään johtoon kuuluvien henkilöiden käytössä ja myöhemmin talon ovet avautuivat myös muille Kymin vieraille. Aikaisemmin Johtokunnan Huvilana tunnettu talo on nyt avoinna kaikille. Tule lounaalle, tutustu, ihastu ja varaa oma tilaisuutesi.

Vuonna 1873 rakennettu Pohjois-Kymenlaakson vanhin käytössä oleva asuintalo tarjoaa arvokkuutta, upeutta, loistokkuutta ja hienostuneisuutta. Huvilan on suunnitellut suomalainen arkkitehti Theodor Decker, joka on opiskellut Tukholman taideakatemiassa vuosina 1858–1863. Näissä puitteissa paikan päällä laadukkaista raaka-aineista valmistetut tarjoilut ja arkilounaat maistuvat astetta paremmilta.

Päivän ja illan päätteeksi meillä on tarjota yösija kymmenessä hotellitason huoneessa. Seitsemän hotellihuonetta sijaitsee vuonna 1970 rakennetusta lisäsiivessä ja kolme isoa sviittiä Huvilan toisessa kerroksessa. Piha-alueemme luo puitteet eri aktiviteeteille ja lisätilalle ulkojuhlintaa varten.

Kokouskäyttöön tilamme muuntautuvat hyvin, pääsaliin mahtuu 34 henkilöä yhden pöydän ympärille, lisäsiiven neuvottelutilaan 20 henkilöä, yläkerran neuvottelupöydän äärelle 12 henkilöä. Lisäksi käytössä ryhmätyötiloiksi soveltuvia huoneita. Huvilalla on WLAN koko talossa.

Tiloihin saatavissa fläppitauluja, dataprojektori, valkokangas.

Huvilalle matkaa Kouvolan keskustasta 5 km ja Kuusankosken keskustasta 1 km.

Ahlmannintie 1, 45700 Kouvola
050 454 7527
info@kyminhuvila.fi