Mielakan Rinnekeskus

Tulostettava sivu

Mielakan Rinnekeskus ei jätä ketään kylmäksi, vaikka pakkanen paukkuisi.

Mielakan rinnekeskuksesta löytyy kuusi rinnettä lasketteluun, half-pipe, hiihtomahdollisuudet valaistulla ladulla, pulkka- ja tuubimäet sekä välinevuokraus ja -huolto. Talvikaudella löytyy siis hauskaa tekemistä aivan kaikille, kokeneesta laskettelijasta aloittelijaan. Hyvän sijaintinsa ja loistavien yhteistyötahojen ansiosta Mielakka on yksi Kouvolan alueen talviliikunnan helmiä.

Lastenmaasta puolestaan löytyy koko perheelle pulkka- ja tuubimäki, sekä lastenrinne ja pujottelurinne. Lastenmassa isot ja pienet lapset ylös kuljettaa taikamattohissimme. Lastenmaassa myös kota ja ulkotulipaikka.

Lastenmaan sisäänpääsy sisältää myös pulkat, tuubit, stigat, laskutyynyt, patjat, liukurit ja kelkat. Et siis tarvitse omia varusteita, kun ne tulevat talon puolelta.

Alueelle pääsee aluelipulla, rinnekeskuksen hissilipulla tai kausikortilla sekä tietysti Lastenmaan omalla kausikortilla (hinta vain 50€). Lastenmaan kausikortilla samat huippuedut kuin rinnekeskuksen kausikortilla! 

Mielakan kahviorakennus puolestaan kätkee sisälleen loistavat sauna-, kokous- ja juhlatilat. Laadukkaissa saunatiloissa viihdytte kaveriporukan tai työkaverien kanssa vaikka koko illan. Kaikki tämä kätevästi vain 2 kilometrin päässä keskustasta.

Vuonna 2013 Visit Finlandin johtama valintaraati, valitsi Mielakan Rinnekeskuksen vuoden lähirinteeksi!

 

Ojaniityntie 3, 45200 Kouvola
05 375 2554 / 040 900 0679
mielakka@mielakka.com