Opastetut kaupunkikierrokset

Tulostettava sivu

Kouvolan matkailuoppaat järjestävät opastettuja kierroksia Kouvolassa ja ryhmille tilauksesta opastettuja kaupunki- ja teemakierroksia sekä kohdeopastuksia. Kysy myös persoonallisista rooliopastuksistamme, jotka herättävät historian eloon hauskalla tavalla!

Kouvolan matkailuoppaat järjestävät tilauksesta opastettuja kierroksia, esimerkiksi kohdeopastuksia tai kaupunki- ja teemakierroksia. Kierros voi kestää tunnista koko päivään ja se voidaan taittaa joko jalan tai bussilla. Kielet: suomi, englanti, ruotsi, saksa ja venäjä.

Teemaopastus valitun teeman mukaisesti alueeseen tai kohteeseen. Teemana voi olla esimerkiksi Alvar Aalto, urheilukohteet, ruokakulttuuri, kartanot jne.

Rooliopas kreivitär Aleksandra von Bloemin, venäläisen upseerinrouvan tai vaikka saksalaisen paperimestarin hahmossa, tempaa vieraat aikamatkalle paikkakunnan historiaan kertomalla viihdyttäviä tarinoita ja mielenkiintoisia faktoja.

Hinnat voimassa 2016:
max 1,5 tunnin kierros 94€
2 tunnin kierros 113€

Erilaiset ohjelmat pitävät sisällään niin kiinnostavia käyntikohteita kuin myös maistuvaa ruokaa. Kouvolassa riittää tapahtumia, nähtävää ja tekemistä, joten retkelle voi suunnata kuka vain aina vauvasta vaariin. Persoonallisen Kouvolan taustalta löytyy värikästä historiaa.

Tiedustelut ja varaukset
VisitKouvola
Puh. 020 615 8401, 020 615 5295
matkailu(at)kinno.fi